Začutite se, izboljšajte zdravje in kvaliteto življenja z jogo- La Vita.


Pot joge je pot k SEBI. Začnite leto 2017 sebi v prid in se nam pridružite na vadbah HATHA JOGE blizu vašega doma.
Pridružite se nam na vadbah hatha Joge La Vita v Gasilskem domu na Peruzzijevi cesti.

Joga je skupek starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami oz. pranayamo, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Joga čez čas postane več kot samo vadba, saj vpliva na vse vidike našega življenja.

joga5

Na vadbah joge boste pridobili:

  • skupinsko vadbo pod nadzorom usposobljene učiteljice joge v neposredni bližini vašega doma,
  • bolj prožno telo in večjo gibljivost sklepov,
  • pravilno držo in okrepljene mišične stabilizatorje telesa,
  • manj bolečin v mišicah in skepih,
  • boljšo koncentracijo in učinkovitost pri delu,
  • boljše poznavanje in razumevanje lastnega telesa, uma in duha,
  • večjo sproščenost in umirjenost, manjšo potrebo po hitenju,
  • popotovanje v veličastne globine lastne duše,
  • ozaveščanje telesnih in mentalnih blokad, uravnovešenje čaker,
  • in še in še bi lahko naštevali…

Pri poplavi informacij v današnjem času in pretirani usmerjenosti navzven v materialni svet, bo vadba joge pravi balzam za vašo dušo. Če se nam boste pridružili, si dovolili narediti nekaj zase, za boljše počutje in bolj vitalno telo, vam zagotovo ne bo žal. Čas se na sami vadbi joge ustavi. Takrat ne mislimo na nič drugega. Je pravo darilo.

Če ste začutili, da smo vas nagovorili, vas vabimo, da se nam pridružite. Vabljeni ste vsi ne glede na spol, starost, predznanje in trenutno gibljivost telesa. Vsak bo doprinesel v skupino nekaj unikatnega.

joga7

Z vadbami pričnemo v sredo, 4.1.2017, ob 19:00 v PGD Barje, Peruzzijeva 101, Ljubljana https://www.facebook.com/events/1702150336741664/. Večerna vadba traja 90 min. Parkirate lahko čez cesto na makadamu ali za stavbo, ne parkirajte pred garažami gasilskega doma. Vhod je na desni strani hiše, dvorana pa se nahaja v prvem nadstropju, na koncu hodnika. S seboj na vadbo prinesite nedrsečo podlogo za na tla. Vadimo v udobnih oblačilih, bosi.

Vadbe izvajam Ana Dvoršak, po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja. Sem certificirana učiteljica hatha joge, imam pa narejen tudi tečaj čuječnosti v ZDA. Z jogo se ukvarjam že 10 let in joga je nepogrešljiv del mojega življenja. Pomaga mi predvsem pri lajšanju bolečin v križu in kolenu.
Zagovarjam celosten pristop k jogi, saj vključujem elemente gibanja, dihanja, čuječnosti in meditacije. Na vadbi se posebej posvečam pravilni drži in krepitvi mišičnih stabilizatorjev trupa. Skušam predati tudi čim več znanja in učenja starodavnih kultur (predvsem ameriške), psihologije in duhovnosti.
Sem mlada in zagnana ter stalno preizkušam nove metode poučevanja, ki najbolj odgovarjajo skupini. V odnosu sem zelo interaktivna in se posvetim vsakemu izmed vas tam, kjer to najbolj potrebujete.

Pridružite se nam na prvi brezplačni poskusni vadbi in ugotovite, ali je vadba z Ano tisto, kar ste zase iskali. Če se odločite vadbo obiskovati, bo obisk vštet v paket.

 

joga3

Urnik vadb joge La Vita :

ponedeljek: 6.45  –  8.00 (jutranja joga za odličen začetek tedna) – začnemo 9.1.2017
sreda: 19.00 – 20.30 (sredina tedna, ko rabimo še elan do petka) – začnemo 4.1.2017
petek: 18.30 – 20.00 (za regeneracijo po napornem tednu in prehod v umirjen vikend) – začnemo 6.1.2017

 

joga6

Prijave so obvezne. Število mest je omejeno,da se ohrani kvaliteta izvajanja. Pohitite z rezervacijo. Kontaktirajte vaditeljico Ano Dvoršak na telefonsko številko 040 885 343 ali preko e-maila dvorsak.ana@gmail.com. Pridružite se nam lahkot tudi kadarkoli med letom. Med prazniki in šolskimi počitnicami vadb ni. Vadbe v tej sezoni potekajo do konca junija 2017.

Poiščite nas tudi na Facebook-u: Joga-La Vita

https://www.facebook.com/Joga-La-Vita-442417135819420/

Cenik:

Večerna 90-minutna vadba 1x tedensko:

1-mesečni paket: 50 €
3-mesečni paket: 130 €
6-mesečni paket:  240 €*
Posamezen obisk: 15 €
Zakup 10ih obiskov: 140 € (koriščenje do konca junija 2017)

Jutranja 75-minutna vadba:
3-mesečni paket  1x tedensko: 105 €
6-mesečni paket  1x tednsko: 190 €*

*možnost plačila v dveh obrokih januarja 130 € in preostanek februarja.

Možnost zakupa vadbe večkrat tedensko. Druga vadba v tednu 50% ceneje in tretja 60% ceneje. Za študente, upokojence in brezposelne 15% popust na ceno brez DDV.  Vse cene že vsebujejo DDV.

Možnost nakupa DARILNEGA BONA, saj je čas obdarovanj, obdarite najdražje ali sebe.

joga2

 

 

 771 total views,  2 views today