Stožice premajhne za 2Cellos!


Aprilski koncert 2Cellos že razprodan! Zaradi izrednega zanimanja 2Cellos napovedujeta dodatni koncertni datum – 8. april 2017!

2Cellos prihodnjo pomlad prihajata v Slovenijo in pripravljata spektakularen šov v Areni Stožice. Slovensko-hrvaška glasbenika sta izredno priljubljena tudi pri nas, saj je že sredi oktobra koncert v dvorani Stožice popolnoma razprodan. Neverjetno zanimanje za koncert vlada tudi v tujini, saj so več kot 1.000 vstopnic prodali v bližnjih Avstriji, Hrvaški, Italiji in Madžarski, v Ljubljano pa na koncert prihajajo tudi obiskovalci iz celotne Evrope: Španije, Poljske, Nemčije, Velike Britanije, Turčije in Izraela. V zgolj nekaj mesecih je bilo vseh skupaj prodanih skoraj 10.000 vstopnic. Zaradi izjemnega zanimanja sta se Luka Šulić in Stjepan Hauser odločila svoje oboževalce razveseliti še z dodatnim koncertnim datumom – sobota, 8. aprila 2017!

LUKA IN STJEPAN NAPOVEDUJETA NAJSPEKTAKULARNEJŠI KONCERT 2CELLOS V SLOVENIJI DOSLEJ

2Cellos napovedujeta koncert presežkov in obljubljata nepozaben šov: “Ljudje, ki naju slišijo v živo, ugotavljajo, da je 2Cellos v resnici nekaj povsem drugega in bistveno močnejšega kot tisto, kar vidijo in poslušajo na YouTubu.” Klasično izobražena perfekcionista nikoli nista zadovoljna z že videnim in za vsak koncert pripravita nekaj novega, s čimer presenetita svoje oboževalce. “Vsak koncert odigrava maksimalno dobro, ko pa so koncerti v naši regiji, čutiva še posebno napetost in odgovornost, da dava dobesedno vse od sebe.” še pravita Luka in Stjepan.

V Ljubljani lahko pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek ter največji in najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej. Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma, obiskovalce pa bosta seveda razveselila tudi s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih 5 let in edinstvenim prepletanjem klasične, pop in rock glasbe. Novi album filmske glasbe, ki je njun četrti studijski album, bo izšel februarja 2017, posnela pa sta ga v sodelovanju s priznanim londonskim simfoničnim orkestrom.

Fanta sta v polnem zagonu tudi ob koncu letošnjega leta in ravno zaključila veliko turnejo po Južni Ameriki, v okviru katere sta nastopila v kar 6ih državah – v Braziliji, Paragvaju, Čilu, Peruju, Argentini in Kolumbiji! Konec oktobra bosta nastopila še na razprodanem koncertu v Amsterdamu in v Londonu, v sloviti dvorani Royal Albert Hall – kjer bosta gosta na koncertu Zucchera, ki je s hrvaško legendo Oliverjem Dragojevičem nastopil tudi na njunem jubilejnem zagrebškem koncertu, ki ga je spremljalo kar 50.000 obiskovalcev. Letošnjo svetovno turnejo decembra nadarjena čelista zaključujeta v daljni Avstraliji, med katero bosta med drugim nastopila na izjemno prestižnem prizorišču – v znameniti operi v Sydneyu, eni najznamenitejših in najbolj arhitekturno prepoznavnih stavb na svetu!

Vsi, ki ste zamudili z nakupom vstopnic za razprodani koncert v Stožicah 7. aprila 2017 imate zdaj še eno priložnost za doživetje izjemnega spektakla kot ga znata pripraviti le nepozabna 2CELLOS –  sobota, 8. aprila 2017!

Začetek predprodaje za drugi koncert je v torek, 18. oktobra ob 12:00 na prodajnih mestih Eventim (Petrol Slovenija, Pošta, OMV) ter na spletni strani Eventim: http://goo.gl/GdjPRW

[the_ad_group id=”166″]

 

 392 total views,  1 views today